perjantai 18. syyskuuta 2009

Oransseja juttuja

Tänään olen tehnyt jotain itselleni(kin). Sain avomiehen äidiltä aivan ihanan vanhan pussilakanan, josta voi tehdä kyllä ihan miljoona eri juttua. Ensimmäiseksi tein siitä itselleni hameen. Ehkä ihan vain siitä syystä, että tänään aamulla oli pakkasta.. Kaavan otin ottobren lehdestä nro 5/2007. Enpä ole tainnut tuommoisia oikeita kaavojakaan piirtää sitten yläasteen. No vaan, olipas oikein ihanaa ommella välistä puuvillaa. Kangas joka ei veny <3. Tuli oikein näpsäkkä hamonen.

Eilen aloitin tytölle aivan supersöpöä myssyä ja senkin sain välmiiksi iltapäivän ulkoiluun. Oli tosi nopsa tehdäTässä vielä kuva edestä.
Ohje englanniksi löytyypi täältä. En tiedä, miksi en ole aiemmin saanut aikaiseksi tehtyä yhtään mitään englanninkielisillä ohjeilla. Ainakin tuon ohjeen seuraaminen oli helpompaa englanniksi kuin suomeksi, uskallan epäillä. Niin ja tein vähän muutoksia ohjeeseen. Tein myssyn pienimmän koon mukaan, mutta lisäsin silmukoita 11 kertaa sen ohjeessa annetun seitsemän kerran sijaan. ja oli ihan täydellisen sopiva tuommoisen 1.4vuotiaan päähän. Lanka siis oli perus Nallea.

Ei kommentteja: