sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Joulujuttujen lomassa

Jouluhajapuuhien lomassa olen saanut ommeltua jotain ipanalle taas.
Tytön lempisana on nykyisin hame niin pakko oli tehdä sitten yksi hame :D Hame on tehty minun vanhasta paidasta. Oli nopsaa valmis ja oikein hyvä hame tulikin. Mietin vielä jotain kuvaa tuohon helmaan, noita ompelukuvia olisi vielä yksi iso leppäkerttu jäljellä, että josko sen siihen laittaisin. On kyllä hyvä myös ilman. Testattiin jo kummitytön syntymäpäivillä eilen :)




Tein myös tytölle lakin kun alkaa tuo villamyssy olemaan liian ohut. Jämäkankaista kursin kokoon. Päällä vakosametti jota oli justiinsa lakkiin tarvittava määrä. Sisällä vaipooista ylijäänyttä fleeceä ja välissä vielä M:n vanhasta tuulitakista leikattu vuori. Niin ja naru on jostain collegehousuista, joihin olen vaihtanut kuminauhan narun tilalle. Ei pitäisi päätä palella. Kaavaan otin mallia tuosta villapiposta mutt pidensin hiippaosaa ja vähän muuttelin muutenkin. Ipana ei pysynyt oikein paikoillaan kuvanottoa varten, joten kuva sen mukainen...







Ihan tyytyväinen olen lakkiin, suorastaan mainiohan tästä tuli ensimmäiseksi ompelemaksini lakiksi. Tai "pipa"han tämä tietenkin on jos tytsiltä kysytään :)

Ei kommentteja: