perjantai 23. lokakuuta 2009

Tytön huone ja lipasto

Vihdoin sain lipaston maalattua valmiiksi. Unohdin ottaa ennen maalausta kuvan lipastosta, joten joudun nyt sit käyttämään tuota epäselvää kuvaa, jonka perusteella lipaston huutiksesta ostinkin..
Lipastosta tuli aivan huippu ihana. Parempi ku uskalsin toivoakaan.Jouduin laittamaan maalia kolme kerrosta, että tuli hyvä lopputulos.

Lipaston innoittamana laittelin sitten tytön koko leikkihuoneen ihan uuteen uskoon. Ja siitäkin tuli varsin oivallinen :)Jospa vielä ostaisin tytölle joululahjaksi ison ihanan lastenjulisteen seinälle (ihan semmoisen oikeasti ihanan, eikä mitään kirjakerhon nallepuh julisteita :D) niin sitten olisi huone ihan valmis.
Tässä vielä huone toiseen suuntaan.Siellä on meidän maailman paras makuusoppi. Verhot lasketaan yöksi alas niin on kyllä hyvä nukkua. Ei herää vaikka kuinka paistaisi aurinko (tosin siitä nyt ei ole viimeaikoina ollut pelkoa muutenkaan...). Sohvan vieressä on äidin ja isän ostama lelulaatikko johon kaavailin ensin pehmustetta päälle, mutta päätinkin nyt että on hyvä ilman, koska toimii vähän myös pikkuisen pöydän virassa noin.

Oh, olenpas tyytyväinen nyt kaikkeen. Seuraavaksi sitten kai tytön joulukalenterin kimppuun...

Ei kommentteja: