lauantai 10. lokakuuta 2009

Pipo ja collegemekko

Taas on tullut ommeltua. Olisin halunnut tehdä tytölle toisen velourmekon mutta Haukiputaan kangaskaupassa ei sitten ollutkaan velouria.. Täytyypi suunnata taas joku päivä Eurokankaaseen. mutta ostin collegea putaan kaupasta ja tulipas siitäkin ihan kiva mekko tytölle. Taskun tein jostain iäisyyksiä vanhasta kankaasta. Olkapäällä on napit, joissa on mansikan kuvat, ne löytyivät kangaskaupan valikoimasta. Jotain uuttakin opin kun äiti opetti minut tekemään napinlävet. Ja sehän olikin sitten yllättävän helppoa :)


Helma on vähän ongelmallinen kun tahtoo vähän kääntyä, niinkuin tuossa kuvassakin. En oikein tiedä mitä sille pitäisi tehdä. Ehkä olen taittanut sen liian paksusti?
Seuraavaan mekkoon jos semmoisen joskus vielä teen, haluaisin laittaa napit taakse.

Olen myös tehnyt itselleni pipon, oikeastaan olen tehnyt jo kaksi mutta toisesta tuli ruma.. Ilman ohjetta tein niin eipä tuota oikein osannut lopputulosta arvioida etukäteen..Mutta lopulta sitten sain semmoisen kuin halusinkin. Tosin nyt vielä sitten mietin, että josko vähän jatkaisin pipon pituutta niin mahtuisivat hiukset paremmin sisään.Hyvää kuvaa oli hankala ottaa mutta tuosta ehkä jonkun käsityksen saa.


Seuraava entry taitaakin sitten liittyä sisustamiseen ja maalaamiseen, ku kävimme eilen hakemassa huutiksesta huutamani (10e) lipaston ja kaapintapaisen ja tänään aamulla hioin lipaston tytön kanssa (tosin tyttö melko pian kyllästyi ja alkoi sen sijaan työntelemään kiviä ämpäristä portaiden koloihin.).

Ei kommentteja: