lauantai 27. helmikuuta 2010

Kääretorttu (ja rahkaa)

Tässäpäs oikein mainio kääretortun ohje

pohja:
4 munaa
1.5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

vaahdota munat ja sokeri. Sekoita loput aineet keskenään ja vatkaa munasokerivaahdon sekaan. Levitä taikina pelille ja paista 5-7 min uunin keskiosassa 225asteessa.
Kumoa sokeroidulle leivinpapreille ja anna jäähtyä. levitä täytteeksi mitä mieleen tulee :)




Itse laitoin kuvassa olevaan kääretorttuun täytteeksi 1 purkin kuohukermaa vatkattuna, purkin rahkaa ja reilusti appelsiinimarmeladia. tosin varmaan puolikas satsikin riittää oikein hyvin. meillä kun on nyt kaapissa rahkaa jälkiruoaksi :D Lisäsin paljaaltaan syötävän rahkaan vielä paljon mustikoita.Nam nam.

Ei kommentteja: