sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Tytön joululahja

Tytön joululahjaa tässä aloin aikani kuluksi kuvaamaan kun ei noita muille meneviä lahjojakaan oiken viitsi, jos joku saaja vaikka sitten sattuu blogia vilkaisemaan ennen aattoa. Tytsille en tosin mitään tehnyt vaan ihan kaupasta ostin.




Tevellalta tilasin tuollaisen puisen "geolabyrintin". Toivotaan että tytsi tykkää.




Ja vaikka ei pitänyt vaatetta ostaa niin piti sitten kuitenkin kun eksyin tänän lindexille ja siellä minua vastaan laukkasi tuo paita. Ihana! Tytölle on myös yksi kirppikseltä ostettu harmaa hupullinen tunika, jossa on valkoisia palloja (Paketissa jo). Eipä tuota yleensä tule tytölle vaatteita uutena ostettuakaan niin pitäähän sitä nyt kerran vuodessa :) Ja tuleehan paidalle jo enemmän käyttöikääkin, kun enää ei pituutta hujahdella niin hirmuista vauhtia kuin alkuaikoina.

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Jouluikkuna

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Askartelin tytölle jouluikkunan. Toivotaan että luomus kestää. Edes aamuun niin ehtii ipanakin sen näkemään :)



Edit. Hyvin kesti aamuun :) Tässä vielä toinen kuva nyt valoisalla otettuna.



Voisi kait myös vähän pyyhkiä noita sormenjälkiä lasista pois...

lauantai 5. joulukuuta 2009

Housut ja joulukoriste

Jotain pientä olen taas ehtinyt lahjojen lomassa väkertämään.



Tytölle housut eurokankaan velourista



Ja joulukoriste keittiön ovelle kalenterista ylijääneistä paloista. Sydämissä on sisällä vanua.

Joululahjat alkavat olemaan jo valmiina, vielä on muutama tekemättä/ideoimatta. Tänä vuonna sitä taitaakin sitten Tuomaanpäivänä olla kaikki joulupuuhat tehtynä niinkuin perinteet velvoittavat :D

"tuomaanpäivään mennessä piti ennen kaikkien jouluaskareiden olla valmiiksi tehtyinä, olut pantuna, kynttilät kastettuina, leipomukset leivottuina, oljet odottamassa sisään tuomista ja polttopuut hakattuina. Arkisen työn jäljetkin oli pantu piiloon. Rukkia ei saanut näkyä tuvassa. Ei olisi tullut kuuloonkaan, että Tuomaana joku vielä ryhtyisi kehräämään. Jos niin teki, oli vaarana, että karhu tappaa kesällä talon karjaa ja kehrääjään pistävät erityisen kiukkuiset hyttyset." (lahtinen: Joulu sen historia, askareet ja herkut)